Новини

Серго Чантурія відкрив школу гітаристів

21 сентября 2017

Навчатися ніколи не пізно, запевняють Серго Чантурія та інші викладачі нової гітарної майстер-студії під назвою «G-session». Головними особливостями школи засновники називають спеціальну методику і викладачів, якими стали найкращі гітаристи України. Зокрема Іван Оглоблін, Сергій Сметатнін, Сергій Гризлов, ну і, звичайно ж, сам Серго.

Серго Чантурія, гітарист: «Это, говорят, первая школа, которую создали музыканты. С хорошей методикой. С хорошей перспективой. Я думаю, что все пойдет хорошо».

Нова майстер-студія також надасть своїм учням можливість застосовувати набуті навички на практиці у визначеному стилі. Головною метою засновників є формування особистості та власного стилю музиканта, а не просте класичне навчання гри на гітарі.

Серго Чантурія, гітарист: «Современной методики у нас практически не существует, все занимаются сами, доходят до этого. Хотелось объединить молодежь, и не только молодежь, для того, чтоб они учились играть на гитаре и приходили к музыке. Не просто каким-то формам спорта».

Окрім цього, на учнів школи чекають унікальні майстер-класи із гітарними гуру України та закордону. Заняття у майстер-студії Серго Чантурія розпочнуться вже у перший понеділок грудня.