Новини

Шанувальника Тейлор Свіфт, що озброївся металевою битою та ломом, забрала поліція

24 июля 2019

Офіцери поліції у Веcтерлі, Род-Айленді, де Свіфт має розкішний будинок на березі моря, затримали 32-річного чоловіка на ім’я Девід Пейдж у п’ятницю 19-го липня. Про це повідомили на «TMZ.com».

Занепокоєні місцеві викликали правоохоронців після того, як помітили, що з наплічника чоловіка стирчить бита. За словами поліцейських, Пейдж намагався втекти, але вони перехопили його й оглянули його торбину. У підозрілої особи знайшли тридцять відмичок, лом, рукавиці, ліхтарик, викрутки та граблі.

Пейдж повідомив офіцерам, що приїхав до міста з Нью-Йорка, попередньо відвідавши Нашвілл і Мемфіс, штат Теннессі, де попзірка також має нерухомість.

Девід, стверджують правоохоронці, сказав, що намагався «наздогнати Тейлор Свіфт» і зустрітися з нею, щоб вона могла допомогти йому продовжити музичну кар’єру.

Станом на вівторок 23-го липня загрозливий шанувальник усе ще перебував під вартою в очікуванні застави в розмірі десяти тисяч доларів.

Гітмейкерка «Shake It Off» не була вдома в момент інциденту.

Свіфт і раніше мала неприємності зі сталкерами, одного з яких після кількох вторгнень у її квартиру в Нью-Йорку вирішили ув’язнити. Співачка також розповідала про «страх насильства» в особистому житті та на концертах.