Новини

Шанувальники шаленіють від вилитого фрагменту нової пісні Леді Ґаґи «Stupid Love»

22 января 2020

Нова ера Леді Ґаґи настала. Її фани пожвавішали в соцмережах після того, як учора (21-го січня) виринув уривок провідного синглу з шостого студійника Матері Монстрів.

Композиція має назву «Stupid Love». Трек ознаменував повернення Ґаґи до коріння: чіпкої попмузики, наповненої гачками та синтезаторним звучанням у стилі вісімдесятих.

«Ти той, на кого я чекала. Треба припинити цей плач. Ніхто не зцілить мене, якщо я не відчиню двері. У це важко повірити (Треба вірити в мене)», – співає знаменитість.

Свіжа порція музики вельми припала до душі шанувальникам. Вони не стримували своїх емоцій у мережі, про що свідчать такі коментарі:

«Леді Ґаґа підготувала веселий хіт із небесним вокалом, ностальгією за «Born This Way», диско-попом, синтезаторами вісімдесятих в одній пісні… Так, усі збуджені, усім зриває дах, усі жадають «Stupid Love»»; «Пісня насті-і-ільки добра! У ній високий вокали, середній вокал, фальцет, низький вокал. Дивовижний диско-поп-продакшн. Неймовірний зміст, водночас грайливий і веселий»; «Пісня стане гітом»; «Не соромлячись кажу, що була схвильована, коли почула про нову пісню Леді Ґаґи. А після того, як мій син увімкнув «Stupid Love», я кинула свою лазанью!»

Дехто з користувачів уже переконаний, що твір вартий звання «Пісня року» та «Запис року» на «Греммі».

Невідомо, коли композицію «Stupid Love» видадуть офіційно. Подейкують, трек має дістатися публіці 7-го лютого.

Також є дві нові пісні, зареєстровані в музичному репертуарі «GEMA» під іменем Ґаґи. Це треки «Chances» і «Feels So Good!», написані Ty Dolla $ign і Тобіасом «Тобі» Ґадом.

Тож залишається чекати, доки акторка зі стрічки «Народження зірки» повідомить про дату видання майбутнього альбому, котрий досі без назви.