Новини

Шанувальники стали на захист Ріанни, після того, як артистку звинуватили в редагуванні знімків у білизні

21 января 2020

Поки чимало людей визнає спокусливість Ріанни, інші сумніваються в справжності її інстаграм-знімків. Ці користувачі зосередилися на світлинах, які 31-річна зірка нещодавно виклала в соцмережах. Вищезгаданими зображеннями знаменитість просуває свою колекцію спідньої білизни.

Деякі кадри демонструють артистку та модельєрку в червоному натільному вбранні, сидячи на надувному дивані. На ній також була червона куртка, оперезана навколо талії. Ця частина тіла й видалася критикам звуженою.

Оскільки на своїй попередніх виступах Рі видавалася гладкішою, деякі люди звинуватили барбадоську співачку в редагуванні свіжих знімків.

«Усі світлини з довбаними фільтрами! При тому, що раніше викладали свої дупи! Проблеми з головою… Не показуйте мені після цього свої сідниці!» – вилили емоції в одному з дописів.

Інший автор(ка) уважає, що для знаменитості прийнято виправляти знімки:

«Гаразд… Яка модель/виконавиця не змінює свої знімки перед публікацією?»

При цьому є й протилежна думка:

«Ріанна має казковий вигляд на цих кадрах… Куртка приховує її збільшену вагу, не помічаю тут аж такого фотошоплення… І знову: 85% в інстаграмі використовують редактор світлин».

Деякий іншим було байдуже, чи Ріанна редагувала зображення, бо вона в будь-якому разі має дивовижний вигляд.

Нещодавно повідомляли, що співачка набрала значну вагу під час узаємин із колишнім обранцем Гассаном Джамілем. Мільярдер, кажуть, силоміць годував артистку. Багатій, переказує слова інсайдерів блогерка Шеллон Лестер, уважав, що зможе ліпше контролювати обважнілу переможницю «Греммі». Гассан, мовляв, навмисно залишав улюблені закуски всюди: у літаку, на яхті. А все, щоб Рі не залишалося іншого вибору, як переїдати.