Новини

«Shape of My Heart» по-новому: Стінґ анонсував перевидання хітів

29 марта 2019

Колишній очільник гурту Police має «реконструйовані» та «перероблені» пісні. Список включає «Every Breath You Take», «Demolition Man», «Shape of My Heart», а також лайв-версію «Roxanne». До кожного трек в альбомі також додадуть розповіді.

«My Songs – це моє життя в піснях. Деякі з них реконструйовані, деякі з них перероблені, деякі – видозмінені, але всі вони осучаснені», – зазначив гітмейкер «Fields of Gold».

Свіжий альбом Стінґа слідує за його надзвичайно популярним лонґплеєєм «44/876», записаним із ямайською суперзіркою Шаґґі. Цьому диску присудили титул «Найкращий реґі-альбом» на «Греммі 2019».

Дует проїдеться по всій земній кулі та виконає серію інтимних шоу. Із 19-го по 25-те травня їх чекають у Великобританії. Очікується, що на концертах Стінґ представить наживо деякі нові версії пісень, що будуть включені в «My Songs».

Гітмейкер «It Wasn’t Me» Шаґґі, чиє справжнє ім’я – Орвілл Буррелл, і Стінґ думають, що їхній альбом здобув успіх, оскільки їхній дует геть несхожих за стилем артистів привабив слухачів.

«У ці темні часи людям потрібна усмішка. Думаю, малоймовірність цієї комбінації інтригує людей», – поділився винуватець новини.

«My Songs» видадуть 24-го травня. Альбом також представлять у форматі делюкс-видання з лайв-треками.

Трекліст стандартної версії платівки такий:

«Brand New Day»

«Desert Rose»

«If You Love Somebody Set Them Free»

«Every Breath You Take»

«Demolition Man»

«Can’t Stand Losing You»

«Fields of Gold»

«So Lonely»

«Shape of My Heart»

«Message in a Bottle»

«Fragile»

«Walking on the Moon»

«Englishman in New York»

«If I Ever Lose My Faith in You»

«Roxanne (Live)»