Новини

Шая Лабаф готовий на все заради успіху у кар’єрі

21 сентября 2017

Якби Шая Лабаф не подався в кіно, він би з легкістю опанував професію натурника та позував би художникам оголеним. Торік актор знявся в еротичному образі для кліпу ісландського гурту Sigur Ros, а тепер пішов іще далі. Без одягу зірку можна побачити в його ж Твіттері. Шая сам вивісив у соцмережі ню-світлину, щоби привернути увагу кіноманів до нової стрічки «Закохатися до смерті».

Охочий посвітити торсом і тим, що нижче, втілив на екрані Чарлі Кантрімена — американця, котрий утікає від одноманітного життя за допомогою наркотиків. Під час одного з «приходів» героєві фільму ввижається мати, яка радить йому з’їздити до Бухареста. Син слухається неньку та вирушає до зазначеного міста. Там Чарлі зустрічає кохану і наражається на смертельну небезпеку.

Шая ретельно занурювався в роль. Доходило до того, що він навіть ковтав ЛСД, аби вжитися в образ. Натхнення актора зніматися оголеним тільки на руку дистриб’юторам «Закохатися до смерті». Останні вже завісили міста, де покажуть стрічку, провокаційними постерами. Кіно наразі демонструють у Норвегії, а з листопада воно з’явиться в кінотеатрах Англії і США. Коли фільм прибуде до України, поки що невідомо.