Новини

Шая Лабаф та Нік Кейв розповіли про «Найбільш п’яний округ у світі»

21 сентября 2017

Том Харді й Шая Лабаф презентували у Каннах свій фільм під назвою «Lawless». Під час прес-конференції зірки поговорили зі ЗМІ про кінострічку і легалізацію наркотиків.

У новому фільмі під назвою «Lawless» Том Харді та Шая Лабаф зіграли членів банди, котра виготовляла і збувала нелегальні алкогольні вироби у роки сухого закону в Америці. Стрічку про технології самогоноваріння, презентували на Каннському кінофестивалі. Під час інтерв’ю один із журналістів запитав у Тома Харді і Шая Лебафа, що вони думають з приводу легалізації психотропних речовин.

Шая Лабаф, актор: «Наступне запитання, наступне запитання, наступне запитання».

Том Харді, актор: «Ну, як колишній професіонал у цій справі, я не впевнений, як точно ставитися до питань, пов’язаних із наркотиками і випивкою. Не хочеться робити ніяких політичних заяв, але є як переконливі думки для легалізації, так і не менш ґрунтовні протилежні аргументи. Така моя позиція».

Фундаментом стрічки «Lawless» став роман «Найвологіша країна у світі» Метта Бондуранта. Викладену на сторінках історію адаптував сценарист Нік Кейв.

Нік Кейв, сценарист: «Я дуже люблю класичні лавсторі, поєднані з історіями надмірного насильства. Ці речі часто взаємопов’язані. Такий мікс на екрані завжди лоскоче нерви».

Світова прем’єра стрічки відбудеться 31 серпня. На великих екранах в Україні фільм має з’явитися на почату осені. Цікаво, що українською картину перекладають як «Найбільш п’яний округ у світі».

aptn