Новини

Ще можуть. Duran Duran анонсували новий альбом

21 сентября 2017

До роботи над першим за п’ять років альбомом британського колективу долучилися справжні знавці музичної справи. Так, серед саундпродюсерів майбутнього запису значаться Марк Ронсон, Ніл Роджерс та Mr Hudson. Також частину пісень продюсували самі Duran Duran.

«Ми дозволили собі витратити стільки часу, скільки потрібно, аби створити музику, якою можна пишатися. Я оцінюю те, що ми видаємо, у порівнянні із моїми улюбленими платівками – „Horses”, „Harvest”, „Let It Bleed”, „Blue”, „Transformer”, „Aladdin Sane”. Це – класичні альбоми. Єдине правило – створювати музику, з якою можна жити до кінця життя», – дещо пафосно зазначив вокаліст гурту Саймон Ле Бон.

Окрім запрошених продюсерів на платівці також можна буде почути і запрошених вокалістів і вокалісток. Так, однією із таких стала Ліндсей Лохан.

Також у записуванні майбутнього лонгплею взяли участь Ніл Роджерс, Марк Ронсон і колишній гітарист Red Hot Chili Peppers Джон Фрушанте, котрий охрестив сумісну роботу поверненням до раннього Duran. Він пояснив: «Це дійсно повернення до тієї дивної ранньої суміші Duran: безкомпромісного попу, що співіснує з цим темним, таємничим та експериментальним складником».

Обкладинка та трек-ліст «Paper Gods»:

01. Paper Gods  (feat. Mr Hudson)
02. Last Night In The City  (feat. Kiesza)
03. You Kill Me With Silence
04. Pressure Off  (feat. Janelle Monae and Nile Rodgers)
05. Face For Today
06. Danceophobia
07. What Are The Chances?
08. Sunset Garage
09. Change The Skyline  (feat. Jonas Bjerre)
10. Butterfly Girl
11. Only In Dreams
12. The Universe Alone