Новини

Шер випустила новий альбом

21 сентября 2017

Музичний ветеран-хітмейкер, Шер, повернулася в шоу-бізнес зі свіженьким репертуаром. Її 26 студійну платівку «Closer to the Truth» уже розвозять по крамницях. Та чому ж зірці знадобилося аж 12 років, щоб видати нову збірку пісень?

Шер, співачка: «Я навіть на гадці не мала, що людям це може бути цікаво. Я просто про це не думала. У моїй голові не витало щось на зразок: “Оу, я маю це зробити!» Я ж співаю стільки років, тож свій найкращий альбом, певно, уже написала».

Хоч співачка й прибідняється, що, мовляв, не думала, не гадала, та коли нарешті засіла в студії звукозапису, то зібрала найкращих фахівців музіндустрії. Зокрема, Майка Тейлора, котрий працював із нею над альбомом «Believe», а також Пола Оукенфорда і Тімбаленда.

Тривале затишшя, за винятком саундреку до фільму «Бурлеск» три роки тому, багато хто став пов’язувати з творчим знесиленням виконавиці. Та вона геть і чути про пенсію не бажає, хоч і працює вже не так активно, як десятиліття тому.

Шер, співачка: «Шлях триває. Я не вірю в пенсію. Я вірю у відпустку, у відпочинок чи щось на кшталт того. Завжди, коли я знаходила собі якісь заняття, то так чи інакше вони мене все одно повертали до музики».