Новини

Шеріл Коул показася в бікіні через п’ять місяців після народження сина

21 сентября 2017

Шеріл Коул продемонструвала плаский живіт у соцмережах. На одному з зображень, розміщених в Instagram Story, знаменита мама потягується на яхті, насолоджуючись ласкавим сонцем.

Шеріл релаксувала в компанії свого коханого – Ліама Пейна. Пара видавалася щасливою, оскільки на серії самознімків просто світиться усмішками. Минуло всього п’ять місяців відтоді, як артистка народила первістка від Ліама. Хлопчика назвали Беаром Ґреєм Пейном.

 

 

 

 

 

Саме Шеріл обрала незвичайне ім’я для нащадка, розповів Ліам. За його словами, кохана зосередилася на оригінальний іменах, які люди будуть запам’ятовувати. Пейн особливо не заперечував. Правда, коли він дізнався про вибір Шеріл, то подумав: «Я хотів обрати більш традиційне ім’я». Однак зрештою Пейн змирився і звик до цього вибору.

23-річнй співак і 34-річна виконавиця закрутили роман 2016 року після того, як в One Direction розпочалася творча перерва. Після появи на світ Беара виникли чутки про весілля пари, пов’язані з тим, що під час інтерв’ю Ліам назвав Шеріл «дружиною».