Новини

Шуга Найта підозрюють у вбивстві

21 сентября 2017

Інцидент розпочався учора на зніманнях фільму в Комптоні, в якому беруть участь Dr. Dre і Ice Cube. На знімальному майданчику між ним і двома невідомими чоловіками розпочалася бійка. Після неї Шуг повернувся до своєї машини і зник з місця пригоди. Але відїжджаючи, він, повідомляється, збив насмерть іншу людину.

«TMZ» стверджує, що Найт старався виїхати звідти якнайшвидше, оскільки здоров’я йому вже не дозволяє брати участь у подібних заворушках. Торік колишнього гендиректора «Death Row Records» і теперішнього очільника «Black Kapital Records» поранили під час перестрілки.

На сайті також пишуть, що людина, яку переїхав Шуг, це – Террі Картер, друг хіп-хоп-магната. Останній приїхав на місце події з Шугом, і так сталося, що саме Шуг його випадково збив, похапцем натиснувши на газ.

З початком ночі, Найт здався поліції Західного Голлівуда. Свідчення стосовно події різні. Дехто стверджує, що Найт навмисно збив Картера, інші кажуть, що він просто намагався якнайшвидше виплутатися з бійки, і це сталося випадково. Тепер справа за слідчими та криміналістами, які зроблять висновки стосовно інциденту.

Актор Кле Шахід Слоун, який знявся в «Тренувальному дні» та «Патрулі», також був поранений в результаті наїзду, однак його травми не небезпечні для життя.