Новини

Сіара і Ф’юча розбігаються

21 сентября 2017

26 жовтня 2013 року виконавиця Сіара і репер Ф’юча заручилися. 19 травня того ж року в пари народився син, якого назвали Ф’юча Захір Вілбурн. Тепер 28-річна співачка і 30-річний батько її первістка вже не разом, стверджує видання «Us Weekly».

«Вона почувається спустошеною і сфокусувалася на дитині»,– розповів очевидець.

Від іншого джерела стало відомо, що розрив стосунків пов’язаний зі зрадами Ф’юче, щоправда офіційного підтвердження цієї інформації немає. Наразі, це поки що все, що відомо про ситуацію.

Минулого місяця Сіара з’явилася на обкладинці серпнево-вересневого випуску журналу «Brides». Зірка була зображена в білій весільній сукні з мереживом та прозорими рукавами, тримаючи в руках букет білих троянд. На безіменному пальці її лівої руки було видно 15-каратну каблучку.

«Наш лейбл нас об’єднав. Я прийшла до студії, щоб працювати, там був він – дуже спокійний і ввічливий, поводився по-джентльменськи. Я одразу зрозуміла, що він був іншим. Нині він мій найкращий друг, мій партнер»,– розповідала тоді Сіара в інтерв’ю. Також вона говорила, що планує весілля зі своїм обранцем, яке мало відбутися цього року. Артистка уявляла собі, що гості дотримуватимуться на святі стилю «блек тай» – прийдуть у чорно-білому, а не отруйного кольору одязі.

Планувалося, що Сіарі допомагатиме близько семи-восьми подруг, серед яких дві будуть головними подругами нареченої. Усі вони мали б дотримуватися вищезазначеної кольорової гами одягу, однак у кожної був би свій оригінальний стиль. Стиль, який кожній із них подобався б і в якому учасниці свята мали б приголомшливий вигляд.

Ф’юче (він же – Найвадіус Кеш, а від народження – Найвадіус ДеМун Вілбурн) – це не перший репер, з яким зустрічалася Сіара. З 2005 до 2006 року вона крутила роман із Bow Wow.