Новини

Сіара відзначила заручини з Расселлом Вілсоном на пляжі

21 сентября 2017

Сіара та Расселл Вілсон обрали дивовижний спосіб для того, щоб відсвяткувати свої заручини. Під час романтичного відпочинку на Сейшельських островах виконавиця пісні «Promise» улаштувала фотосесію, під час якої демонструвала свою фігуру. За об’єктивом стояв обранець артисти – гравець НФЛ.

Парочка поділилася деякими світлинами на своїх сторінках у соцмережах. На одному з зображень Сіара вихваляється струнким станом у чорному купальнику. Потім вона завантажила знімок, на якому стоїть спиною до камери, а ще світлину з Расселом, убраним у футболку з принтом лева.

 

 

 

 

 

Виконавиця також виклала кілька знімків у золотому купальнику та сонцезахисних окулярах.

 

 

 

Расселл теж розмістив деякі схожі знімки зі своєю другою половиною. Один із них він прокоментував: «Я фотографуватиму тебе щодня, крихітко». Також спортсмен запостив ролик, яким нагадав шанувальникам, що Сіара – вже не його подруга. У відео він запитує: «Дівчина?», – на що Сіара відповіла: «Бойфренд? Ні». Відтак усміхнені знаменитості подивилися одне на одне і Расселл додав: «„Наречена” звучить значно краще», – після чого кохана поцілувала його в щоку.