Новини

Сієнна Міллер і Гаррі Стайлз відвідали показ Burberry в Лондоні

21 сентября 2017

У туманному Лондоні розлилися фарби. Так жартують тамтешні модниці й модники. Адже Крістофер Бейлі презентував нову яскраву колекцію в межах London Fashion Week. На показ бренда Burberry, як завжди, завітало немало зірок. Cеред них Анна Вінтур, Олівія Палермо та Палома Фэйт. У першому ряді фешн-шоу була помічена й Сієнна Міллер, яка разом із бойфрендом Томом Старріджем знялася в рекламній кампанії дому моди.

Сієнна Міллер, акторка: «Було досить кумедно й незвично працювати з Томом. Але водночас прекрасно. Це — чудовий досвід. Я давно дружу з фотографом Маріо Тестіно і дизайнером Крістофером Бейлі. А працювати в колі друзів завжди приємно».

Показ Burberry відвідав й учасник гурту One Direction Гаррі Стайлз. Він знає, як має одягатися модний хлопець. Тож співак не минув нагоди дати пораду фанам щодо стилю.

Гаррі Стайлз, співак: «Я б порадив одягти гарну футболку, а зверху куртку. Це завжди зручно і модно».

У колекції дизайнер підкреслив жіночний силует та зробив акцент на талії. Модникам припали до душі експерименти з традиційною офісною уніформою, якій модельєр надав підкреслено сексуального  вигляду.

Крістофер Бейлі, модельєр: «Я хотів надати колекції романтичного настрою. Нові моделі мають зігрівати та змушувати посміхатися. Я не хотів чогось строгого і класичного. Навпаки, прагнув м’якого і ніжного. Я використав багато шотландського кашеміру та мережива».

Основу колекції становлять спідниці-олівці, напівпрозорі блузи в стилі «мілітарі», вузькі жакети з глибоким декольте і традиційні тренчі. Образи кутюр’є доповнив контрастними аксесуарами.

Крістофер Бейлі, модельєр: «Жовтий, зелений, кораловий — основні кольори наступного сезону.  Взуття, сумки та окуляри мають контрастувати з одягом».

Показ Burberry став однією з найбільш очікуваних подій Лондонського тижня моди.