Новини

Сім’я Роббіна Вільямса й Айди Філд примножилася на третю дитину

7 сентября 2018

Британський співак й американська акторка вже є батьками п’ятирічної Теодори, яку називають Тедді, та трирічного Чарлтона.

Сьогодні вранці Роббі з Айдою здивували фанів новиною про те, що тепер у них є третя дитина на ім’я Колетте Жозефін Вільямс, яку називатимуть Коко.

«Своїм уважним оком я помітила ще одну маленьку руку, – написала Айда поряд з чорно-білим знімком рук її сім’ї в Інстаграмі. – Тож ми зберігали дуже особливу таємницю. Ми дуже раді поділитися з вам тим, що маємо маленьку дівчинку… Ласкаво просимо у світ, Колетте (Коко) Жозефін Вільямс! Щоб дібратися сюди, подолано довгий і важкий шлях, ось чому ми про це не розповідали».

Айда також пояснила, що Коко – це її з Роббі біологічна дитина, і що маля народилося посередництвом гестаційного носія [прим.: сурогатна мати надає яйцеклітину, а гестаційна лише виношує плід].

Коли саме донька з’явилася на світ, мати не уточнила.

«Сім’я розширюється в різний спосіб, і ця маленька панянка, яка біологічно наша, виношена неймовірною сурогатною матір’ю, якій ми будемо вічно вдячні. Ми на сьомому небі від щастя, що маємо цю прекрасну дівчинку, і благословенні жити у світі, що зробив це можливим», – написала 39-річна акторка.

На додаток Айда попросила шанувальників поважати їхню конфіденційність, оскільки вони якраз звикають до сімейного життя вп’ятьох.

Роббі та Айда одружилися 2010 року.