Новини

Синті-поп-колектив Prides переспівав хіти Тейлор Свіфт, Аріани Гранде та Сема Сміта

21 сентября 2017

Шотландське тріо Prides стрімко увірвалося на музичний небосхил Британії. Цьогорічним новачкам вдалося привернути до себе увагу вже після випуску дебютного синглу «The Seeds You Sow». Відтоді гурт ще двічі тішив меломанів випуском нової музики – обидва рази це також були сингли. Втім і цього виявилося достатньо, аби 2014 рік Стюарт Брок, Каллум Уайзман та Льюїс Гардінер закінчували у статусі одного з найперспективніших колективів Європи.

Частковим виправданням щедрих компліментів від музичних критиків на адресу колективу є анонсований Prides мікстейп, в якому музиканти в притаманній гурту стилістиці переспівали цьогорічні поп-хіти. Серед тих, чиї пісні зазнали переосмислення, можна знайти Тейлор Свіфт, Аріану Гранде, Еллу Хендерсон, Джессі Уейр, Сема Сміта та ще п’ятьох артистів.

«2014 став роком, коли більшість свого часу ми провели у концертному фургоні, слухаючи радіо. Ми вирішили переспівати наші улюблені цьогорічні треки й зібрати їх у мікстейпі. Проте цього разу ми вирішили записати його наживо», – зазначили учасники гурту.

Повний перелік пісень, що склали мікстейп від Prides має такий вигляд:

05. Catfish And The Bottlemen – «Cocoon»
06. Taylor Swift – «Out Of The Woods»
 

У відео, що супроводжує мікстейп, можна побачити як кожен із учасників гурту в деяких піснях використовує відразу два музичні інструменти: