Новини

С.К.А.Й. та Alloise представили спільну пісню «Знайду»

21 сентября 2017

Не дивлячись на те, що знайомство артистів відбулося вже досить давно, плани про спільну композицію втілились у життя тільки зараз. Тому музиканти відповідально підійшли до роботи над піснею «Знайду», в якій підготували кілька сюрпризів для своїх прихильників. Alloise вперше заспівала українською мовою, а до рокового звучання гурту С.К.А.Й. додали музичну партію духових інструментів. 

Олег Собчук, фронтмен гурту С.К.А.Й.: «Працювали довго і напружено, відшліфовуючи кожну ноту. В результаті вийшов танцювальний диско-фанковий трек, який прийшовся усім до смаку. Тим не менш, запис пісні відбувся на одному диханні, і ми переконалися, що вибір для дуету був правильний! Окрім унікального тембру, яким володіє Alloise, вона – надзвичайно цікава особистість, з якою легко та приємно співпрацювати».

Alloise: «Група С.К.А.Й. своєю творчістю мені симпатична вже довгі роки. Я люблю ліричну музику, люблю красивий чоловічий вокал. Приємним сюрпризом було те, що наша творча симпатія виявилася взаємною. Олег написав пісню, і ми виконали її разом. Незважаючи на те, що в дитинстві я багато співала українською, вдома і в народному хорі, у своїй дорослій творчості я волію складати і виконувати англійською мовою. Тепер, вперше, якщо не вважати записану мною веснянку «Вербова Дощечка» в 2014 році, з метою випустити маленьку музичну лікувальну таблетку для відроджуваної української нації, я була натхненна драйвом і талантом групи С.К.А.Й. настільки, що захотіла заспівати рідною мовою. Була в захваті від співпраці і від самого колективу. Передчуваю спільний тур — вірю, він принесе багато радості, як глядачам-слухачам, так і нам самим».

Трек «Знайду» став другим синглом, який увійде до п’ятого студійного альбому гурту С.К.А.Й., подробиці якого не розголошуються. Музиканти повідомили лиш те, що працюють над створенням одразу двох версій збірки – україномовної та англомовної. 

У жовтні 2015 С.К.А.Й. та Alloise дадуть низку сумісних концертів містами України. Виступи відбудуться у Хмельницькому, Львові, Харкові, Дніпропетровську та Полтаві. Фіналом стане великий концерт у Києві – 31 жовтня у клубі ATLAS.