Новини

Скарлетт Йоханссон підкорила «Дон Жуана»

21 сентября 2017

Недаремно кажуть, що талановита людина – талановита в усьому. Яскравим підтвердженням цього є актор Джозеф Гордон-Левітт, який днями відсвяткував режисерський дебют. Прем’єра фільму «Дон Жуан» відбулася на кінофестивалі в Торонто. І робота одразу ж отримала позитивні відгуки. Сам же Джозеф запевняє, що картина не мала б успіху, якби головну героїню не зіграла Скарлетт Йоханссон.

Джозеф Гордон-Левітт, актор і режисер: «Проект був би неможливим без участі Скарлетт, я одразу бачив у головній ролі тільки її. Вона була однією з перших, хто прочитав сценарій. І вона внесла дуже багато корективів у свій персонаж. Вона фантастична, весела та чарівна».

Скарлетт Йоханссон, акторка: «Героїню «Дон Жуана» я намагалася наповнити почуттями, вона все бере близько до серця. Я не хотіла, щоб вона видавалася капризною, поверхневою дівчиною, котра просто ненавидить порно. У ній є щось більше, вона набагато глибший персонаж».

У стрічці Гордон-Левітт зіграв егоїстичного звабника, котрий одного дня закохується в героїню Йоханссон. Проте хлопець ніяк не може відмовитися від однієї слабості – перегляду порнофільмів. Тепер сучасному Дон Жуану потрібно переосмислити власне життя та повернути кохання дівчини.

Сама Скарлетт зізналася журналістам, що зі схожими випадками в реальному житті не стикалася, але добре знає, як це бути закоханою до нестями. На прем’єрі стрічки акторка хизувалася обручкою з діамантами, яку їй подарував тепер уже наречений Ромен Доріак. Зірка зустрічаєтьсяз тридцятиоднорічним французьким журналістом майже десять місяців. Кажуть, що весілля відбудеться незабаром у Парижі.

Фільм «Дон Жуан» вийде у світовий прокат після дев»ятнадцятого вересня.