Новини

Скільки в нього взагалі дітей? Future приписують батьківство чергового малюка

23 октября 2019

Мешканка Техасу стверджує, що в липні народила дитину від 35-річного репера Future, якого за паспортом звуть Нейведіус Деман Вілберн. Згідно з документами, отриманими «TMZ», Сінді Рена Паркер переконана: виконавець пісні «Low Life» є батьком її тримісячного сина Ледженда Ері Вілберна.

Сінді заявила, що неодноразово закликала виконавця визнати батьківство, але безрезультатно. Джерела стверджують, що Future погодився здійснити тест на батьківство, одначе припинив реагувати на ймовірну матір свого сина, коли настав день того тесту.

Позов на зірку до суду, очевидно, був останньою інстанцією для Рени Паркер. Інсайдери наголосили, що вона хоче вирішити проблему мирно та приватно.

Справа не є новою для репера. Два місяці тому на нього позвалася з аналогічними вимогами жінка з Флориди Еліза Серафін, котра стверджує, що Future – біологічний батько її шестимісячної доньки.

Нині відомо, що у виконавця є п’ятеро дітей від п’ятьох різних пані – Джессіки Сміт, Бріттні Мелі, Індії Джей, співачки Сіари та Джої Чавіс.

Репер і його представники ще не прокоментували звістку.