Новини

Слухайте фрагмент нової пісні Аріани Ґранде «No Tears Left to Cry»

19 апреля 2018

Довгоочікуваний новий сингл Аріани Ґранде «No Tears Left to Cry» прибуде цієї п’ятниці – 20-го квітня. Тим часом фани можуть насолодитися шматочком цієї композиції. Артистка виклала його в Ютюбі.

У тридцятисекундному фрагменті чуємо небесний вокал виконавиці в супроводі мрійливої мелодії. Щоправда слова пісні поки дізнатися не вдається.

Цього тижня тендітна співачка влаштувала шанувальникам вечірку-прослуховування свіжого синглу. Деякі з них дуже емоційно відреагували на почуте. Були такі, що навіть плакали, повідомляють у «The Blast».

Іще хітмейкерка «Break Free» нещодавно продемонструвала обкладинку синглу. На зображенні бачимо її в профіль із платиновим волоссям. Також повідомляли, що екранізацію композиції готує Дейв Маєрс – той самий режисер, що зняв кліпи на трек із Джоном Леджендом «Beauty and the Beast» і «Havana» Каміли Кабелло. 

Цілком імовірно, що «No Tears Left to Cry» слугуватиме першим синглом майбутнього альбому Аріани, який, як повідомляється, завершений. За даними «TMZ», диск є «особистим шедевром». На сайті додали, що треки зі студійника продюсував Фаррел Вілльямс і Макс Мартін, із якими співачка часто співпрацювала. Ґранде узяла участь у процесі написання композицій.

Новий альбом ще не має ні назви, ані дати видання.