Новини

Слухайте невиданий фристайл Емінема та Proof’а за 1999 рік

30 мая 2019

Маршалл Метерз виконав сумісний твір із нині покійним учасником гурту D12 на шоу «New York Live» Тіма Вествуда. Нині фристайл задіяли для випуску на ютюб-каналі «TimWestwoodTV».

«У цей день, через десять років після створення, Емінем і Mr. Porter представляють найвидатніший у світі фристайл на «Tim Westwood TV»! Я знаю, що цього ніхто не чув раніше! Сподіваюся, усі це відчують. Спочивай із миром, величний Proof’е», – ідеться в підписі до анімаційного лірик-відео, яке представили в понеділок 27-го травня.

У фристайлі лунає реп: «Забудьте суперечки навколо мене, І всіх цих фальшивих представників преси, що мене оточують, переслідують. Але я їх не проклинаю…»

«Тепер я розумію, чому Ем уважає Proof’а найкращим фристайлером», – зазначив один із користувачів, що переглянув кліп. Інший поділився: «Неймовірна ностальгія. Наче ранні нульові знову повернулися».

Тим часом Емінем відзначив десяту річницю «Relapse» оприлюдненням серії спеціального мерчу в обмеженій кількості. Також артист нещодавно запросив Кріса Д’Еліа до реп-батлу.