Новини

Слухайте ремікс пісні Сема Сміта «Pray», записаний із Logic’ом

30 марта 2018

Очікування завершилося. На початку тижня Сем Сміт зацікавив шанувальників оголошенням про те, що запропонував реперові Logic’у підготувати нову версію «Pray». Довгоочікуваний ремікс дістався публіці 29-го березня.

Мерилендський репер відкриває пісню віршем, у якому він цікавиться, чи захистить його Бог. Потім лунає голос Сема, а ще згодом Logic повертається з експресивнішими рядками, у яких читає про те, хто має право його судити.

У Твіттері репер зазначив, що ця пісня – найважливіший сумісний трек із тих, що він створював. «Написаний із погляду того, хто вважає себе небажаним і неприйнятим. Я тут, щоб сказати вам: є чимало інших таких, як ви! Вас люблять і ви можете бути собою!» 

Оригінальна версія «Pray» видана 6-го жовтня 2017-го. Композиція досягла 55-ї схожинки в «Billboard’s Hot 100» і 23-ї – у чарті «Billboard’s Adult Contemporary». Сем раніше розповідав, що на створення пісні його надихнула доброчинна робота в Іраку.

«Я провів у Мосулі п’ять днів і був вражений, наскільки мало я знаю про світ і життя інших людей, – мовив артист. – Повертаючись до цієї видатної цитати Ніни Сімон, важливо говорити про час, у який ти живеш. Я цього не робив. Я просто написав купу пісень про любов. Тож я хотів розповісти про те, як я в двадцять п’ять почав розплющувати очі на події, що відбуваються в решті світу. І події ці не завжди приємні».