Новини

Слухайте новий фанкі-трек Кельвіна Гарріса «Heatstroke»

21 сентября 2017

Нафарширований знаменитостями синглд Кельвіна Гарріса вже тут. 28 березня 33-річний шотландський діджей поділився обкладинкою аудіотворіння, а тепер представив і саму пісню, що зветься «Heatstroke». Записати композицію артистові допомогли Фаррелл Вільямс, Young Thug й Аріана Ґранде. Поп-реп-трек, безумовно, може стати гімном пляжних вечірок.

 

Публіка висловила змішані думки стосовно пісні. На офіційному віво-акаунті Гарріса на Ютьюбі шанувальники залишили коментарі «Хто згоден, що цей новий реліз Кельвіна Гарріса такий гарячий?» і «Це звучить до дідька добре». Хоча, була й негативна реакція з боку слухачів, розчарованих свіжою музикою діджея: «Я палкий шанувальник Кельвіна Гарріса, але і Slide, і Heatstroke – це лайно та розчарування».

Перед «Heatstroke» колишній Тейлор Свіфт представив лід-сингл «Slide». Сезонна композиція з Френком Оушеном і Migos, а також щойно оприлюднена, потраплять до наступного студійника, що має вийти цього року. Гарріс розповідав про альбом: «Я попрацював із найвидатнішими артистами нашого покоління! Зараз я на стадії міксування. Переслуховую матеріал і не можу повірити, що ми таке створили!.. У 2017 я створюю музику, яка зробить вашу душу щасливою!!!».