Новини

Слухайте новий пляжний гімн Келвіна Гарріса, записаний із Кеті Перрі, Фарреллом і Біґ Шоном

21 сентября 2017

Усього кілька тижнів віддаляє нас од нового альбому Келвіна Гарріса «Funk Wav Bounces Vol. 1». А поки шотландський діджей тішить шанувальників черговою піснею з наповненого зірками проекту. Трек називається «Feels», і до його запису долучилися Кеті Перрі, Фаррелл Вільямс і Біґ Шон.

Свіжий сингл відрізняється від попередніх композицій Келвіна. Дещо сповільнений темпоритм і мелодія, що запам’ятовується, будуть ліпшими для літньої вечірки на пляжі, а не для запальних танцмайданчиків.

 

Слідом за виданням «Feels», Келвін виклав в Інстаграмі обкладинку нової пісні. На ній зображений той же папуга, який з’явився на прев’ю платівки, запощеному кілька днів тому.

 

«Feels» – це четвертий виданий діджейєм сингл студійника «Funk Wav Bounces Vol. 1». До нього виконавець представив три пісні – «Slide» із Френком Оушеном і Migos, «Rollin» із Khalid і Future, а також «Heatstroke» із Young Thug, Аріаною Ґранде та Фарреллом. Серед інших артистів, які доклали руку до створення диска – Нікі Мінаж, Снуп Доґґ, Lil Yachty і Kehlani.