Новини

Снуп Доґґ розповів, чому не прийшов на вечірку до Джея Зі та Бейонсе

27 января 2020

Ось і причина того, чому Снуп Доґґ був відсутнім на щорічному бранчі від «Roc Nation» перед «Греммі», який очолили Джей Зі та Бейонсе Ноулз у Лос-Анджелесі 25-го січня. Він не прийшов на вечірку, бо не запросили.

Снуп опублікував в інстаграмі кумедний кліп із бульдогом, що кліпає очима, залишаючись нерухомим, наче кам’яна статуя.

«Обличчя, яке я зробив, коли дізнався про бранч «Roc Nation», на котрий мене не запросили», – написав реп-динозавр і додав усміхнений емодзі.

Хоча вечір й назвали «Roc Nation Brunch», чимало артистів, які не підписані на компанію, були присутніми на її заході. Завітали Кевін Гарт, T.I., Пі Дідді, Кріссі Лемпнік, Джервонта Девіс, Лана Дел Рей, Quavo, Saweetie, Арі Леннокс, Chance the Rapper й інші.

Щодо зірок лейблу, то побували на вподії Ріанна, Мік Мілл, Біґ Шон, MoneyBagg Yo, Megan Thee Stallion, Нік Джонас і DJ Khaled.

А от інших знакових реперів, серед котрих Емінем, Dr. Dre, 50 Cent, Дрейк і Ліл Вейн, також не було видно на бранчі.

Тим часом колишній представник лейблу «Roc-A-Fella» Choke No Joke зазначив, що нікого такого ж великого, як Джей, не запроять, бо впізнавана особа вкраде увагу публіки, яка має належати гітмейкерові «99 Problems».

«Єдині люди, більші за нього, або настільки ж видатні, яких запросили – це Бейонсе, бо це його дружина, і Дідді, бо він знає, як улестити его Джея Зі», – пояснив свою теорію Choke.