Новини

Снуп Доґґ відмовляється вибачитися за «занадто брудний» концерт у Канзаському університеті

9 октября 2019

Снуп Догг відмовляється вибачитися перед керівниками Канзаського університету за шоу в межах «Пізньої ночі» в кампусі 4-го жовтня. Артист наполягає: люди мали б знати, що він не святий на сцені.

Директор атлетичної секції ВИШу Джефф Лонґ раніше вибачився після того, як, за його словами, репер засмутив батьків і шанувальників під час заходу, присвяченого початку баскетбольних тренувань.

Під час 35-хвилинного сету Снуп виконав нередаговані версії хітів, включаючи «Gin and Juice» і «Drop It Like It’s Hot». На виступі 47-річного репера також були задіяні танцівниці на пілонах, а ще там розсипали фальшиві стодоларові купюри з обличчям артиста.

У своїй заяві, представленій минулими вихідними, Лонґ повідомив: викладачі університету дали зрозуміти, що «очікують на чисту версію шоу».

Попри вищезгадану реакцію, Снуп чудового провів час.

«Глядачам сподобалося це лай*о», – мовив Доґґ під час радіошоу 8-го жовтня. – Не знаю, що це вони, трясця, таке кажуть… Я добре провів час. Залишився задоволений собою, спілкувався з баскетбольними командами».

Артиcт також спростував повідомлення про те, що його попросили залишити університет одразу після виступу.

«Я думаю, справа в розголосі того, що я зробив, тож вони мали приховати це. Я їх поважаю, і я не збирався спрямовувати жодної смути на їхню адресу й казати, що вони зробили щось не так, тому що вони запропонували мені прийти робити те, що я роблю. І коли ви заплатите за Снупа Доґґа, ви отримаєте Снупа Доґґа», – додав репер.