Новини

Снуп Доґґ залишив у британському нічному клубі понад півмільйона доларів

1 апреля 2019

Джордж Слоан забронював виступ артиста в своєму клубі, що розташований в Ексетері, Англії, у серпні 2014-го року. Коли чоловік їхав з концерту додому, йому зателефонували члени команди Снупа. Останні мовили, що залишили за стійкою діджея торбину з грішми. Це, мовляв, була частина виручених за концерт коштів.

«Напередодні Снуп Доґґ виступав у Ньюкеї в межах міні-туру, який ми організували. Зазвичай він наполягав на тому, що розраховуватиметься готівкою. Тож залишив звичайну на вигляд сумку. Але ми не знали, що в ній були гроші за всі концерти, які він дав до цих пір. Там було близько трьохсот чи чотирьохсот тисяч фунтів. Того вечора я б міг вийти на пенсію!», – поділився Джордж із «DevonLive.com».

Але організатор повернув гроші гіп-гоп-артистові, який справив на нього вельми приємне враження.

«Снуп, думаю, був найневибагливішою людиною, яка мені стрічалася. Я пробув із ним хвилин двадцять, і все, що почув від нього: «Це було круто!» Вечір був крутим. Клуб був крутим. Публіка була крутою. Він позував для світлин і роздавав автографи. У його райдері не було нічого такого захмарного, окрім специфічного типу джину. Він чарував», – зазначив керівник клубу.

Вдячний за повернення грошей Снуп Доґґ навіть запросив господаря клубу на свою приватну вечірку під час Каннського кінофестивалю. Джордж відмовився, оскільки його дружині не сподобалася ідея, що її чоловік проводитиме час із репером на Французькій Рив’єрі.

А от молодший колега Снупа 50 Cent навмисно залишив у клубі тридцять тисяч доларів.