Новини

Снуп Догг представив новий сингл, спродюсований Фарреллом

21 сентября 2017

Шанувальники нарешті почули «Peaches N Cream». Репер оприлюднив перший офіційний сингл зі свого майбутнього альбому «BUSH» у понеділок, дев’ятого березня. Композиція, продюсером якої став Фаррелл Вільямс, також включає вокал запрошеного співака Чарлі Вілсона.

Уперше Снуп Догг представив фанкі-трек під час виступу минулого місяця на пре-паті «Греммі» в Голлівуді. У рядках пісні на ретробіт Фаррелла йдеться про приватні розваги з чарівними леді.

 

Фаррелл повністю спродюсував «BUSH». Раніше він створив із Снупом Доггом хіти «Beautiful» і «Drop It Like It’s Hot». Альбом уже доступний для попереднього замовлення. Згідно з даними «iTunes» він має бути оприлюднений 12 травня на лейблі «I Am OTHER», яким керує виконавець хіта «Happy», а також на «Columbia Records».

«Це відмінний альбом, зроблений мною і Фарреллом. Він викликає приємні почуття. Я радий, що повернувся працювати до студії з одним із моїх улюблених продюсерів і побратимів», – розповів Снуп про майбутню платівку та додав: «Він інакший, зовсім інший від того, що ми робили раніше. Він відчувається добре, звучить добре і має гарний вигляд».