Новини

Снуп Доґґ представив потужний кліп про загальнолюдські цінності

21 сентября 2017

Хоч минулого місяця Снуп Доґґ оприлюднив свій новий альбом «Neva Left», він вирішив освіжити в пам’яті шанувальників і «Coolaid», виданий торік. Артист представив екранізацію на трек із вищезгаданої платівки, що зветься «Revolution». Композицію знаменитий репер записав із October London’ом. Снуп знову використовує музику, як дзеркало громадянської позиції, оскільки приводом для появи нового кліпу, очевидно, стала жорстокість поліції, дискримінація та расизм у США.

Головними героями відеороботи стали мусульманка з села на Близькому Сході та темношкірий підліток із району Лос-Анджелеса. Іще музичний ролик наповнений іншими вражаючими образами. Серед них – афроамериканські чоловіки, яких переслідує поліція, та мусульманська сім’я в США, котра зазнає поневірянь.

 

«Ми перебуваємо в штаті Лос-Анджелес, тож Снуп Доґґ, очевидно, представляє нам Західне узбережжя, але він також є міжнародною іконою. Він значущий для людей зі всього світу, тому ми хотіли використати наше повідомлення, щоб показати любов двох дітей, котрі живуть у різних куточках планети», – раніше зазначив продюсер відео на «Revolution» Джаст Блейз.

Іще він додав: «Верхівка потурає невігластву, щоб побудувати в цій країні систему страху. Страх до людей, котрих ми не знаємо, котрих ми не розуміємо. Це відео пропонує чесну точку зору на те, наскільки подібною є наша любов, незалежно від того, із якої ми країни».