Новини

Sonya Kay презентувала дебютний міні-альбом «Слухай моє серце»

19 февраля 2018

Дві з них – пісні «Дежавю» і «Паралельний світ», а інші – це різне аранжування однієї композиції, що зветься «Слухай моє серце». У такий спосіб співачка з саундпродюсерами спробують підкорити найширшу аудиторію.

«Коли випускаєш сингл, завжди є ризики, що сподобається він не всім. В EP «Слухай моє серце» представлені чотири різні жанри: Dance-Pop, Synthy Pop, Tropical House і Chillout. Я впевнена, що кожен знайде новинку для свого плейліста», – говорить Sonya Kay.

Альбом «Слухай моє серце», як зазначають представники виконавиці, пронизаний нотками любові. Співачка впевнена, що ця музика допоможе комусь зміцнити відносини, комусь – знайти свою половинку, а комусь – зізнатися в своїх почуттях.

На створення диска Sonya Kay надихнув обранець, ім’я котрого вона не розголошує. Він живе в іншій країні й закоханим удається зустрічатися раз на місяць. «Стосунки на відстані – це дуже важко. Листування, есемески, дзвінки потрібні кожен день, щоб людина розуміла, що ти про неї думаєш. І бачитися хоча б раз на місяць. Якщо два дні ви не спілкуєтеся, то це несерйозно», – говорить артистка.

На одну з пісень вже готується кліп. Вихід відеороботи запланований на березень.