Новини

Суперфан Тейлор Свіфт виконав серенаду своїй кумирці, коли та відпочивала на Мальдівах

16 января 2020

Шанувальник, який взявся за те, що зазвичай робить його ідолка, так пригадав зустріч:

«Вони були останньою групою, яка прибула, тому на причалі більше нікого не було. Я бачив цю гарну пару та їхніх друзів, і коли вона сходила з човна, зрозумів: переді мною Тейлор Свіфт і Джо Алвін».

У пам’яті Меттью також відклалися подробиці:

«Вона була в гарній чорній сукні до колін із блискітками. Джо був у красивій сорочці з комірцями та в шортах чи то штанах, адже вони були на острові, а там – чимало людей, убраних у стильний повсякденний одяг… Я співав багато різних пісень, аж раптом вони мене почули. Але саме тоді, коли я закінчив співати, вони встали і заплескали. І звернулися одночасно: «Ми почули дивовижний голос, це було дуже добре». І тоді вони подалися на ще один захід в іншій частині острова. Після пізнішого співу найкраща подруга Тейлор Ебіґейл [Андерсон Люсьє] підійшла до мене та сказала: «Як із вашого маленького юного тіла виходить такий голос?» Вона сказала мені, що я геніальний».

Ще Метью зазначив, що було «справді приємно» почути комплімент від Тейлор за його вокальні здібності. Також він охрестив це «вельми інтимною подією».

Щасливець мовив у коментарі для «E! News»:

«Із одного боку, перебування на Мальдівах – це можливість там заспівати. Але найкрутіше – це заспівати для Тейлор Свіфт і насправді почути похвалу та здобути визнання. Це було напрочуд приємно… Це було так інтимно. Там був я, танцюрист і вони, тому було дивно співати одній із найвидатніших артисток сучасності».