Новини

Сусіди Джастіна Бібера нагадали співакові про випадок із яйцями

7 августа 2018

Інцидент, пов’язаний із виконавцем «Let Me Love You», трапився 2014 року. Тоді його колишні сусіди Джеффрі та С’юзан Шварци з міста Калабасаса, що в Каліфорнії, звинуватили Бібера в руйнуванні їхньої власності.

Співак пройшов випробувальний термін за вандалізм – атаку сусідського будинку яйцями. Однак артист досі втягнутий у цивільний позов у межах цієї справи, за умовами котрого виконавця зобов’язали сплатити на покриття збитків вісімдесят тисяч доларів.

Невгамовні Шварци нині освіжили список інших учинків 24-річної знаменитості протягом кількох років. Ці минулі дії, переконані позивачі, служителям Феміди конче необхідно розглянути.

Серед інцидентів, про які йдеться в документі, отриманому «The Blast», – випадок 2010 року, коли Бібер напав на дванадцятирічного хлопчика в Канаді. Іще – його спроба обійти карантинні закони, коли співак намагався провести капуцинову мавпу до Німеччини 2012 року, а також його арешт 2013 року за перегони в Маямі, Флориді.

У червні цього року співак так і не з’явився в лос-анджелеському суді, коли адвокати Шварців скаржилися на нього за колишнє тероризування сім’ї вечіркам та агресивним керуванням автомобіля. Співак натомість розважався зі своєю дівчиною Гейлі Болдвін у Нью-Йорку.

Джеффрі Шварц раніше також звинуватив 24-річного виконавця в тактиці «затримування та відтягування». За словами чоловіка, артист за два роки п’ять разів проґавлював слухання.

Обидві сторони пізніше погодилися на перенесення слухання свідчень, але суддя наказав співакові заплатити за свою відсутність Шварцам сім із половиною тисяч доларів.