Новини

Співачка і телеведуча TANYA LI випустила новий сексуальний кліп “NE DOGORELA”

31 мая 2020

“NE DOGORELA” — це абсолютно нове звучання і саунд в стилі pop, future-bass! Це другий кліп у сольній кар’єрі TANYA LI. У відеороботі “NE DOGORELA” змішано ніжність і відчай, нестримні веселощі й печаль, смуток і радість, сексуальність і дитячу безтурботність. Кліп-стан, кліп-емоція, кліп-настрій!

— Бути “в моменті” та просто дозволити собі жити щасливо — все, що потрібно зробити, коли пам’ять знову й знову повертає нас у давно завершені стосунки. Я не хотіла брати до кліпу професійну акторку, а максимально щиру людину, яка просто буде проживати ці моменти разом зі мною. Тому запропонувала знятися в кліпі своїй подрузі Zhanett. Вона погодилася миттєво! — стверджує TANYA LI.

Режисером відео став Влад Разіховський, відомий кліпмейкер, на рахунку якого — безліч відео, знятих на популярні хіти. Враховуючи дружбу Влада й Тані, це вже їхня друга спільна робота. Саундпродюсер треку “NE DOGORELA” — Тимофій Решетько, відомий під псевдонімом “Mchlss”. Зйомки кліпу тривали 48 годин на 5 різних локаціях в межах Київської області.