Новини

Співачка Lilu зняла новий кліп на смарагдових островах Індонезії

21 сентября 2017

Натуру для зйомок команда Lilu вибирала серед 17 508 островів Малайського архіпелагу.

«На що тільки не готовий піти артист, щоб здивувати глядача»,— говорить співачка Lilu. «Цього року я і моя команда вирішили виїхати на різдвяні канікули, щоб зняти нове відео далеко від засніженого і холодного Києва. Переміститися з інтер’єру на натуру. Рішення перенестися у відкрите для сонця середовище привело нас … в тропіки. Країну ми вибрали екзотичну, де незаймана природа і краса смарагдових островів просто заворожує. Мені здалося, що я знайшла рай на землі, загублений і дивовижний. Пляжі з білим піском, ласкавий клімат, сотні річок, що несуть свої води з гір в мальовничі долини, безкраї рисові поля, екзотичні тварини, все це побачать глядачі в моєму новому відео».

Не обійшлося в подорожі і без курйозів: смішних, дивних і навіть страшних: співачка спробувала найдорожчу в світі каву — Kopi Luwak. Щоб отримати неповторний смак і аромат, зерна кави до обжарювання проходять через … шлунок ссавця. В одному з ресторанів знімальна група з гордістю скуштувала «Котлету по-київськи».

«В непрохідних джунглях, подалі від туристів побачили незвичайної краси місце — занедбаний храм, в околицях якого живе безліч мавп. У надії, саме там отримати необхідну нам «картинку», ми забралися в цю прекрасну глухомань, але мавпи явно не були шанувальниками естрадного жанру — одна з них накинулася на мене і зіпсувала чудове плаття, пошите спеціально для зйомок відеокліпу. Шкода, що вона відразу втекла, «картинка» з її участю була б набагато цікавішою», — пригадує Lilu.

Нову відеороботу співачка Lilu презентує зовсім скоро на музичних каналах країни.