Новини

Співачка ROMANOVSKAYA покаже три новели про кохання

7 июня 2018

Виконавиця, телеведуча й дизайнер ROMANOVSKAYA готує прем’єру романтичної трилогії. Новели створять у форматі міні-фільмів. Вони розкажуть про трьох різних панянок, яких б’єднує одне: усім розбили серце. Кожна з дівчат по-своєму переживає біль. Переплітаються відчай і порожнеча, лють і гнів, сарказм і небажання миритися з реальністю. Історії всіх трьох пані в кадрі втілить ROMANOVSKAYA.

«Можливо, я недооцінювала власні драматичні таланти, – розповідає співачка. – Роль у кліпі гурту «ВІА Гра» «Цветок и нож» досі залишається однією з найулюбленіших у моїх шанувальників. Я вирішила продовжити цю історію».

«Птица» – перша новела романтичної трилогії. Ця пісня народилася два роки тому. Співачка берегла її для особливого випадку. Рішення про зйомки кліпу виникли спонтанно: до Туреччини, де проходив концерт за участю ROMANOVSKAYA, збиралася знімальна група режисера Сергія Грея.

«Думаю, що історія про те, як ми знімали цей кліп, заслуговує окремого відеоряду, – згадує виконавиця. – Усі мої емоції, які ви бачите на екрані, справжні. Коли режисер бачить тебе на вершині скелі, а ти боїшся висоти, доводиться боротися зі своїми страхами. І, якщо чесно, думала я геть не про те, чи гарний вигляд матиму в кадрі».

А режисер кліпу Сергій Грей поділився:

«Я хотів домогтися максимально єднання головної героїні з красою природи. Заради ефектних кадрів довелося навіть піти на злочин. Щоб прискорити процес зйомок на воді, нам довелося викрасти човен. А задля яскравих кадрів у лісі ми напустили чимало диму. І якщо в першому випадку все обійшлося, то в другому довелося з’ясовувати стосунки з поліцією. Про це можна було би зняти окремий кліп: як тендітна й ніжна головна героїня ROMANOVSKAYA доводить правоохоронцям, що в цьому немає нічого протизаконного».

Прем’єра першої новели романтичної трилогії ROMANOVSKAYA «Птах» відбудеться сьогодні, 7-го червня, у «ДК ПРЕМ’ЄР» на телеканалі М1. Відео вже є на офіційній сторінці співачки в Ютюбі.