Новини

Співачка Ярослава змінила імідж

21 сентября 2017

Ми звикли бачити її з гітарою біля каміна. Однак тепер глядачам варто готуватися до нового, більш сучасного образу Ярослави. Звабливий костюм із глибоким декольте і розкуті рухи — усе це з’явиться у відеороботі співачки на пісню «Небо в ладонях».

Ярослава, співачка: «Здесь нету сюжетной линии. Здесь будут различные образы. Я надеюсь, что все будет идти по графику. Но тема любви, она все равно остается».

За задумом режисера Сергія Ткаченка, на знімальному майданчику були сконструйовані спеціальні декорації. Тут і телефонні дроти, і різнокольоровий лабіринт. А ще співачці доведеться літати на висоті кількох метрів.

Ярослава, співачка: «Я еще не видела этой конструкции, поэтому для меня это в первый раз. Такой эксперимент. Но, я доверяю Сереже, по-этому я спокойна».

Як і годиться, у новому кліпі Ярослави не обійдеться і без любовних сцен.

Ярослава, співачка: «Главная героиня — это я. Но мужчины будут. Просто их будет несколько. Я буду у них на руках и уже оттуда совершу этот безумный полет».

Оновлений образ Ярослави шанувальники зможуть оцінити вже за кілька тижнів. Саме у вересні відбудеться прем’єра кліпу на пісню «Небо в ладонях».