Новини

Співак Нікіта втратив конроль

21 сентября 2017

Російський співак Нікіта завітав до України. Відомий за хітом «Улетели навсегда» виконавець зняв у столиці новий кліп на пісню «Теряю контроль».

Нікіта, співак: «Я много раз был ранее. Я Киев знаю очень хорошо, у меня здесь живет масса хороших старых и новых друзей-приятелей. Плюс, мне очень нравится эта песня. Я поменял направление и пошел в более какую-то электронно-клубную эстетику. И клип мы планируем делать примерно такой же, чтобы было что-то странное».

Дивного виявилося більше, ніж можна було уявити. Біла кров, сині яблука, поцілунки андрогінів, одяг із кінського волосся, пластикова білизна, кольоровий пил і татуйовані моделі — усе це з’явиться у свіжому відео співака. І, разом із тим, команда відмовилася від використання будь-яких комп’ютерних ефектів.

Олена Вінярська, режисер: «У нас гениальные роскошные костюмы, привезенные специально из Лондона от самых известных дизайнеров. Эксклюзивные костюмы, очки — это все собиралось в течении трех недель, свозилось, и все это будет поддержано нереальным световым решением. Хватит компьютерной графики. Есть все живое: есть живые модели, есть живой свет, живая вода и живой ветер. Мы это будем использовать».

Виявилося, що співак до останнього не знав про свою роль у кліпі. Він стовідсотково довірився режисеру. Нікіта впевнений, що пісня «Теряю контроль» і кліп на неї сприятимуть розширенню аудиторії його шанувальників. У ротації музичних каналів відео з’явиться вже за кілька тижнів.