Новини

Співпраця триває: Елтон Джон і Терон Еґертон готують особливий концерт у Лос-Анджелесі

5 сентября 2019

72-річний піаніст і зірка фільму «Рокетмен» улаштують «Rocketman: Live in Concert» 17-го жовтня. Компанію їм складе Голлівудський симфонічний оркестр, який виконає пісні з біографічної стрічки.

Елтон відгукнувся про проєкт:

«Мене сповнює приємне хвилювання щодо дебюту «’Rocketman: Live in Concert». На думку не спадає краще за Лос-Анджелес місто, у якому можна оживити часи цього фільму й виступити з Голлівудським симфонічним оркестром. Не можу дочекатися, коли публіка переживе цей фільм по-новому й глибоко».

Наразі невідомо, які саме пісні Елтон і Терон виконають на шоу, підготовкою котрого зайнятий музичний продюсер фільму Джайлз Мартін.

Терон, що утілив Елтона в «Рокетмені», заспівав «I’m Still Standing» і заголовковий трек фільму разом із гітмейкером «Candle in the Wind» на Каннському кінофестивалі в травні. Він визнав, що «лячно» співати навпроти свого друга.

«Насправді немає нічого страшнішого, ніж виступати перед Елтоном», – пригадав про кінопроцес актор, коли Джон був на знімальному майданчику.

Раніше також повідомили, що 29-річний актор витратив майже два місяці на уроки з Майклом Л. Робертсом, котрий учив його співати, грати на піаніно та виступати.

На запитання, як довго він працював з Тероном над грою на інструменті, Майкл відповів:

На це знадобилося близько двох-трьох годин на день, п’ять днів на тиждень, протягом шести-восьми тижнів. І я був із ним на знімальному майданчику щоразу, коли він сидів за фортепіано, щоб проконсультувати та допомогти побудувати кожну сцену».