Новини

Спостерігайте за перегонами Нікі Мінаж та Блек Чайни в кліпі Yo Gotti «Rake It Up»

21 сентября 2017

Неодноразово подразнивши публіку, Yo Gotti нарешті представив кліп на трек «Rake It Up» із Нікі Мінаж і Блек Чайною. Барвистий музичний ролик починається з того, як Gotti в піжамі обходить типовий заміський будинок та читає свої рядки. Згодом із будинку через дорогу в супроводі звабливих сусідок виринає Мінаж.

Уродженка Тринідаду, убрана в рожевий топ і міні-спідницю, із компаньйонками влаштовує на камеру тверк. Тим часом на кущах, у басейні та в руках панянок – купи доларів.

Незабаром Нікі виїжджає на рожевому спорткарі, зачитує запальний куплет, і влаштовує перегони з Блек Чайною.

Раніше Мінаж поділилася кадрами зі знімального майданчика кліпу, на котрих видно її обійми з Чайною. Колишня виконавиця екзотичних танців звертається до реперки «Ти маєш такий милий вигляд», перш ніж застрибнути до розкішної машини. «Як ти, крихітко?», – питає Нікі Чайну перед гарячими обіймашками.

 

«Rake It Up» – це головний сингл із сумісного альбому Mike WiLL Made It’а та Gotti «Gotti Made-It», який вони видали цього літа. Наразі трек комфортно вмостився на 22 місці в чарті «Billboard Hot 100».

Нікі Мінаж нині наполегливо готує наступника свого альбому «The Pinkprint» за 2014 рік. Раніше цього року вона видала три сольні треки під назвою «No Frauds», «Changed It» і «Regret in Your Tears». Нещодавно виконавиця зазначила:

«Нині моя мета – видати четвертий альбом і спостерігати, як на нього відреагують фани. Бо  я знаю, що це буде найкращий обсяг роботи».