Новини

Старий гурт Честера Беннінґтона Grey Daze видасть альбом на згадку про артиста

11 декабря 2019

На початку цього року стало відомо, що 23-річний син вокаліста Linkin Park Джеймі від експартнерки Елки Бранд, приєднається до інших учасників Grey Daze, щоб видати нечуті треки. За словами музикантів, нащадок Честера звучить так само, як і його батько. Ще в лютому він записався у лос-анджелеській студії.

Нині вдова Честера Талінда підтвердила: реліз усе ближче до слухачів. У твіті вона зазначила:

«Одним з найбільших подарунків Честера була музика. Єдине, чим він пишався ще дужче, – це можливістю бути батьком своїх дітей. З огляду на те, наскільки він старався, він хотів, щоб шанувальники почули все, що він зробив, і його музична подорож розпочалася з Grey Daze».

Талінда, у котрої від Беннінґтона також є 13-річний Тайлер і восьмирічні близнята Ліллі та Лайла, сподівається що одногрупники зможуть «продовжувати розповідати історію Честера та об’єднатися з його фанами», випускаючи треки як присвяту.

Удова продовжила:

«Коли Честер пішов із життя, возз’єднання Grey Daze спало на думку кожному причетному. Вони страждали, я страждала, і було забагато емоцій, які довелося пережити, перш ніж ми могли навіть подумати про те, що буде з цим проєктом. Щойно хмари дещо розсунулися, щойно ми змогли зосередитись на тому, що Честер хотів би здійснити, ми почали шукати спосіб продовжити те, над чим він працював, те, чим він пишався й чим хотів поділитися зі своїми шанувальниками. Проєкт Grey Daze – це один із способів продовжити розповідати історію Честера та спілкуватися з його шанувальниками».

Новий альбом Grey Daze, який прибуде після «No Sun Today» 1997-го та їхнього дебютника за 1994-й «Wake Me», буде виданий посередництвом Честерівського фонду «320 Changes Direction», який спрямований на «проливання світла на психічне здоров’я».

Гурт також сподівається влаштувати з нагоди свого двадцятиріччя концерт.

До слова, над альбомом також попрацювали Браян «Гед» Велч і Джеймс «Манкі» Шаффер із гурту Korn.

Дата видання платівки поки що не відома.