Новини

Світ готується відзначити п’ятдесяті роковини смерті Мерилін Монро

21 сентября 2017

Зірка фільму «Ангели Чарлі» Люсі Лу та інші знаменитості поділилися з журналістами, ким для них є найвідоміша голлівудська білявка.

П’ятого серпня виповнюється півстоліття від дня смерті Норми Джин Бейкер, яку світ запам’ятав під псевдонімом Мерилін Монро. За кілька днів до сумної дати деякі зірки вже встигли пригадати американську кіноакторку, співачку, володарку чотирьох зірок на «Алеї слави» в Голлівуді.

Люсі Лу, акторка: «Гадаю, одна з найграндіозніших рис Мерилін Монро — це те, що вона була на сто відсотків жінкою. Вона не була звичайною, нічим не примітною моделлю. Вона була жінкою, яку любили люди за її жіночність, красунею. Очевидно в її біографії були й темні плями, але так чи інакше її образ увічнений назавжди».

Кайл Маклахлен, актор: «Я найкраще запам’ятав її як героїню фільму «Неприкаяні». Особливо мене вразила безстрашність, яку в стрічці випромінювала не тільки Мерилін, а й решта акторів. Вони були позбавлені штучності й дійсно природно зображали своїх персонажів».

Крістін Кройк, акторка: «Коли я думаю про її спадщину, то… вона створила образ самої себе. І я навіть не знаю, наскільки цей образ відповідав чи не відповідав їй у житті. Так чи інакше, вона була красивою і спокусливою жінкою, якій немає нині відповідників».

Мерилін Монро пішла з життя в ніч із четвертого на п’яте серпня 1962 року. Їй було тридцять шість. Тіло знайшли в будинку зірки в районі Брентвуд, що в Лос-Анджелесі. Лікар, який здійснював розтин, повідомив, що Мерилін загинула від передозування наркотиків. Однак досі точаться суперечки, померла білявка своєю смертю чи ні.

aptn