Новини

Своєю появою на публіці Джонні Депп освіжив весільні чутки

21 сентября 2017

51-річний актор засвітив золотою прикрасою 21 січня на прем’єрі стрічки «Макабр» у Лос-Анджелесі.  Це спонукало таблоїди на створення чергової порції здогадок про майбутній шлюб Джонні Деппа з Ембер Херд.

Жовта преса якщо не зводить їх, то розлучає. Нещодавно пара спростувала чутки про розрив стосунків ніжним поцілунком на «8th Annual Heaven Gala» в Лос-Анджелесі. А минулого квітня під час промоушингу своєї нової стрічки «Трансцендентність» у Пекіні Джонні підтвердив заручини з Ембер. Тоді він сказав, що начепив на безіменний палець лівої руки заручальну жіночу каблучку: «Те, що я ношу на пальці цей виріб, певно, це – натяк. При чому не надто тонкий», – і додав: «Гадаю, ліпше вже я робитиму жіноче взуття, аніж плануватиму весілля. Я не здатен нічого планувати. Я дійсно нікчемний у цьому плані». 

Пізніше на одному з телешоу зірка «Чарлі та шоколадної фабрики» пояснив більше про наявність на своєму пальці особливого ювелірного виробу: «У мене жіноча заручальна каблучка. Вона завелика для моєї дівчини».