Новини

Taboo назвав справжню причину того, чому Ферґі відмовилася від возз’єднання з Black Eyed Peas

22 декабря 2018

Ферґі, вона ж – Стейсі Ферґюсон, відмовився від можливості возз’єднатися з Black Eyed Peas, оскільки вирішила зосередитися на сольному альбомі.

Taboo, will.і.am і apl.de.ap реформували колектив 2015-го. Тоді вони знайшли заміну одногрупниці.

Снували чутки, що непорозуміння в колективі виникли через 43-річного Taboo, справжнє ім’я котрого Джейм Луїс Ґомес. Проте репер пояснив, що учасниця колективу відхилила пропозицію, позаяк вирішила зосередитися на сольному альбомі «Double Dutchess».

«Коли ми запитали в Ферґі, чи хоче вона пограти з нами, вона з повагою сказала: «Я збираюся підготувати «Double Dutchess»», – розповів артист британській газеті «The Sun».

Музикант, який 2014-го переміг рак, сказав, що вони з одногрупниками вирішили возз’єднатися без Ферґі. Оскільки хвороба могла повернутися, Джейм не бажав зволікати.

«Я відчував, що час нікого не чекає, тож із усвідомленням того, що ми маємо насолоджуватися досягненнями як тріо, ми взялися за створення альбому «Masters of The Sun Vol. 1″», – зазначив Taboo.

За словами репера, хоча Джессіка Рейносо й замінила Ферґі, вони з одногрупниками не відчували жодного дискомфорту.

«Коли ми заснували гурт, ми були тріо. І навіть коли ми були квартетом, ми були тріо, – зазначив 43-річний артист. – Бо ми вийшли з того, що створили, це не щось окреме».