Новини

Тартак відіграють концерт на підтримку українських військових

21 сентября 2017

25 вересня о 20:00 у київському Зеленому театрі відбудеться сольний концерт гурту Тартак на підтримку військових України. Усі кошти, отримані від продажу квитків, будуть перераховані на потреби захисників Вітчизни, що зараз перебувають у зоні АТО та у військових шпиталях.

Олександр Положинський, лідер гурту Тартак: «Я не розумію, коли критикують артистів за те, що у цей нелегкий для країни час, вони виступають, роблять концерти. Чому концерти треба відмінити, а телевізор, радіо, рекламу, нічні клуби та інші розважальні заклади – дозволяти? Я вважаю, що артисти зараз, як ніколи, мають робити свою справу – паралельно допомагаючи військовим, пораненим та родинам загиблих. Тому ми організовуємо великий сольний концерт, усі кошти від якого перерахуємо на підтримку наших військових».

Нагадаємо, що днями музичні колективи Сестри: Тельнюк та Kozak System об’єднали свої зусилля задля створення композиції для воїнів АТО. В основу пісні було покладено вірш Ірини Цілик, який якнайкраще підійшов до настрою композиції.