Новини

Тейлор Свіфт надсилає найпалкішим шанувальникам подарунки

21 сентября 2017

25-річна виконавиця почувається благословенною, оскільки має стількох відданих шанувальників. Коли її запитали, як вона ставиться до найпалкіших фанів, Тейлор відповіла: «Це насправді легко. Може, в інших артистів із цим і складніше: їм потрібно заглянути в Інтернет і дізнатися більше про своїх фанів. Нині я можу собі це дозволити. Я купую різдвяні подарунки для власних шанувальників і розсилаю їх по всьому світу».

Виконавиця пісні «Style», яка нині зустрічається з Кельвіном Гаррісом, зазначає, що їй справді приносить задоволення спілкування з шанувальниками в соцмережах. Тейлор старається розмовляти з ними віч-на-віч у Твіттері, бо тоді вона відчуває, що будуються змістовні стосунки з людьми, які купують її музику й квитки на її концерти.

Німецькому виданню «Glamour» Свіфт розповіла: «Зв’язок із шанувальниками дозволяє мені почуватися психічно здоровою. Коли я спілкуюся з кимсь особисто, це видається не таким неохопним, як спілкування з тисячами фанів одночасно. У спільнотах ці фани утворюють мільйони. Але коли ви дивитеся на них, як на особистостей, робити свою справу значно крутіше, оскільки тоді це дійсно щось означає для вас».