Новини

Тейлор Свіфт оприлюднить власну мобільну гру

21 сентября 2017

Глобальна презентація забавки відбудеться наприкінці 2016. За словами представників компанії, вони усвідомлюють те, що Тейлор і її велелюдна аудиторія шанувальників очікує ознайомитися з новим і особливим ігровим підходом. Також додали, що до забавки буде включена унікальна творчість Тейлор Свіфт. На розробки, до слова, відведено достатньо часу.

Ідея створити гру, здається, з’явилася вельми раптово. 26-річна виконавиця раніше поділилася, що на відміну від попередніх років хоче бути значно спонтаннішою в своїх цьогорічних діях. «Те, що я з нетерпінням чекаю у 2016, – це незнання того, що буде далі. Я завжди планую свою кар’єру на рік або два вперед, цього разу я відмовляюся так робити. „1989” був надважливим розділом мого життя та кар’єри й це захоплива думка – дати нинішній історії деякий час писатися самій», – пояснила співачка.

Раніше компанія, що співпрацює з Тейлор, видала ігри з Кім Кардашіан і Кеті Перрі. Перша в своєму роді гра за участю зірки «Кім Кардашіан: Голлівуд» мала величезний успіх. За три місяці після презентації на забавці заробили понад 43 мільйони доларів.