Новини

Тейлор Свіфт планує заморозити свої яйцеклітини

21 сентября 2017

Тейлор Свіфт, відома своїми численними романами, уже думає про нащадків. Видання «Life & Style» зазначає, що 26-річна виконавиця наразі розглядає можливість заморозити свої яйцеклітини, оскільки боїться, що не завагітніє природним шляхом.

«Після низки невдалих стосунків Тейлор сказала друзям, що розглядає варіант із заморожуванням яйцеклітин», – поділилося з ресурсом джерело. Друзі порадили виконавиці розслабитися і подумати про те, що в неї ще чимало часу для створення дітей природним шляхом, але Свіфт у цьому питанні непохитна.

«Вона вважає, що замороження яйцеклітин дозволить їй відпочити від пошуку потрібної людини та припинити стрибки від стосунків до стосунків», – стверджує інсайдер.

Проте «Gossip Cop» вже розвінчав звістку. Представники ресурсу заявляють, мовляв, перевірили інформацію в іншої наближеної до співачки особи, яка може підтвердити: повідомлення не відповідає дійсності. На сайті також наголосили, що не вперше спростовують звістку «Life & Style» про Свіфт.

Виконавиця «Blank Space» наразі одна. Минулого місяця вона порвала з Томом Гіддлстоном. До роману з британським актором Свіфт зустрічалася з багатьма іншими відомими персонами, серед яких – Кельвін Гарріс, Гаррі Стайлс, Джо Джонас і Тейлор Лотнер.