Новини

Тейлор Свіфт знайшла Селені Гомез нового бойфренда

21 сентября 2017

Селена Гомез стала жертвою пліткарів. То жовта преса запевняє, що зірка відновила стосунки з екс-бойфрендом Джастіном Бібером, то пише про її побачення з учасником гурту One Direction Зейном Маліком. А тепер подейкують, що в Селени з’явився новий бойфренд. Цього разу обранцем Гомез нібито став молодий співак Остін Махоун.

Повідомляється, що в ролі свахи виступила Тейлор Свіфт. Саме вона познайомила подругу із сімнадцятирічним Остіном. Після цього пару кілька разів бачили на світських заходах. Однак вони навмисне уникали об’єктивів папараці. А днями журналісти помітили їх під час спільного обіду. Втім, артисти не підтверджують своїх стосунків. Деякі джерела навіть спростовують інформацію по цей роман, запевняючи, що Селена Гомез і Остін Махоун лише друзі.

Колишній бойфренд Гомез, Джастін Бібер, також  не гає часу даремно. Днями з’явилася новина про те, що в співака виникли серйозні стосунки. Як свідчать зарубіжні таблоїди, новою подругою артиста стала молода співачка і модель Шантель Джеффріс. Привід для чуток дали фотографії пари, зроблені на одному з пляжів Панами.