Новини

Телеканали М1 і М2 номіновані на здобуття премії «Media & Sat Leaders 2012»

21 сентября 2017

В Україні четвертий рік поспіль обирають найкращі нішеві та тематичні телеканали.

Для цього на сайті премії «Media & Sat Leaders» за адресою msl.mediasat.ua з 27 вересня до 12 жовтня відкрите голосування, за результатами якого будуть визначені телеканали-лідери в 12 категоріях. В ролі журі виступають безпосередньо телеглядачі, які, проголосувавши, підіб’ють підсумки роботи телеканалів, представлених на телевізійному ринку України. М1 та М2 візьмуть участь у боротьбі за звання «Кращого музичного каналу».

На здобуття премії «Media & Sat Leaders 2012» номіновано понад 170 телеканалів у 12 категоріях: Кращий канал ділових новин, Кращий інформаційний канал, Кращий музичний канал, Кращий розважальний канал, Кращий фільмовий канал, Кращий канал багатосерійних телефільмів, Найкращий спортивний канал, Оригінальний проект, Кращий пізнавальний канал, Кращий дитячий канал, Кращий канал для чоловіків, Кращий канал для жінок.

Організатори прагнуть тримати руку на пульсі глядацьких потреб та інтересів, і щорічно вносять зміни до умов проведення премії. Наприклад, в цьому році з’явилися дві нові номінації: «Кращий канал для чоловіків» та «Кращий канал для жінок». Урочиста церемонія нагородження переможців обіцяє бути ще більш яскравою і захоплюючою.

Два роки поспіль у 2010 та 2011 звання «Кращий музичний канал» удостоювався телеканал М1. Хто стане кращим в 2012 році — залежить від глядачів і їхніх смаків.

Проведення IV щорічної «Media & Sat Leaders 2012» підтримують Національна Рада, Асоціація правовласників і постачальників контенту, Телекомунікаційна палата України.

Проголосувати за улюблений канал можна на сайті msl.mediasat.ua.