Новини

Тейлор Свіфт нарешті впустила студійник «Reputation» на потокові сервіси

1 декабря 2017

Хороші новини для свіфтерсів! Після утримання «Reputation» від найбільших потокових сервісів упродовж трьох тижнів Тейлор Свіфт сьогодні таки дозволила успішному музичному дітищу опинитися на стримінг-ресурсах Спотіфай, Еппл М’юзік, Ґугл Плей , Тайдалі й інших.

Раніше повідомляли, що співачка стримуватиме онлайн-прослуховування до до кінця святкового сезону. Проте після вельми успішних ранніх продажів артистка, схоже, вирішила, що нинішній час – найкращий для того, аби зробити альбом доступним на таких сайтах.

«Табір Тейлор, очевидно, хоче досягти найвищого обсягу продажів, тому вони все ще визначають найкращий час для потокового передавання. Безумовно, нині відбувається тижневий виняток. Тривають перемовини про те, щоб продовжити його до святкового сезону», – стверджує джерело.

Свіфт відома своєю критикою потокових сервісів. Ще 2014 року вона позабирала всі свої пісні зі Спотіфай, оскільки вважала, що стримінги – це «великий експеримент», а вона не хоче, щоб її твори стосувалися такого експерименту.

Попри тримісячну відсутність на потоках «Reputation» досі перебуває на верхівці чарту «Billboard 200». Продано мільйон двісті тридцять вісім тисяч копій платівки, включаючи мільйон двісті шістнадцять копій традиційних альбомних продажів. Ці традиційні продажі альбому – найграндіозніші цього року, а також платівка перебуває на десятій позиції «Найпродаваніших альбомів» за перший тиждень збуту (підрахунки стосуються студійників, виданих із 1991 року).

На додаток до цього диск артистки став бестселером року, що перевершив попереднього бестселера – «Divide» Еда Ширана. Альбом Еда сягнув позначки продажів у дев’ятсот тридцять одну тисячу копій.